Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το «ευχαριστώ» της αντιπροέδρου -και συζύγου του Προέδρου- του Αζερμπαϊτζάν στον Ερντογάν

Η πρώτη αντιπρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Μιχριμπάν Αλίγιεβα, ευχαρίστησε τον Τουρκικό λαό και τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την «αλ...



Η πρώτη αντιπρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Μιχριμπάν Αλίγιεβα, ευχαρίστησε τον Τουρκικό λαό και τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την «αλληλεγγύη» και την «ηθική υποστήριξή» τους στην «αντεπίθεση για την απελευθέρωση των υπό κατοχή εδαφών» της χώρας της.

Υποστηρίζοντας πως ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν δεν πάτησε εδάφη άλλου κράτους, αλλά προστατεύει και πολεμά για τα δικά του εδάφη, η Αλίγιεβα ανέφερε πως «δόθηκε απάντηση στην ένοπλη προβοκάτσια της Αρμενίας. Ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν υπερασπίζεται την πατρίδα του, πραγματοποιώντας επιτυχημένη αντεπίθεση και απελευθερώνοντας τις κατακτημένες περιοχές».

Η Αλίγιεβα ευχαρίστησε τα κράτη και τους οργανισμούς που υποστηρίζουν τον λαό και το κράτος του Αζερμπαϊτζάν σημειώνοντας: «Πρώτα από όλους, είμαι ευγνώμωνστον αδελφό τουρκικό λαό και προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν. Η αλληλεγγύη τους κάνει κάθε Αζέρο να αισθάνεται περήφανος».

Κι αν το όνομα της πρώτης αντιπροέδρου κάτι σας θυμίζει, ναι, είναι και σύζυγος του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ…

Πηγή: yenisafak

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.