Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Έρημη πόλη η Καστοριά - Έλεγχοι στις εισόδους και τις εξόδους της πόλης

Άδειοι οι δρόμοι στην Καστοριά - Notam από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τις πτήσεις από και προς την πόλη - Δείτε βίντεο και φωτογρ...





Άδειοι οι δρόμοι στην Καστοριά - Notam από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τις πτήσεις από και προς την πόλη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε εφαρμογή τέθηκε από σήμερα το πρωί το lockdown στην Καστοριά, αφού τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων ημερών στην εν λόγω Περιφερειακή Ενότητα, είχαν ως αποτέλεσμα να «κοκκινίσει» η περιοχή στον επιδημιολογικό χάρτη.

Σε κεντρικά σημεία της Καστοριάς υπάρχει περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι εμφανώς μειωμένη. Καταστήματα και υπηρεσίες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, όπως προβλέπεται από το επίπεδο συναγερμού κατηγορίας «4», ενώ ορισμένα καταστήματα εστίασης θα εξυπηρετούν μόνο με take away και delivery.
Έλεγχοι στις εξόδους της πόλης

Ξεκίνησαν από τις 06:00 το πρωί οι έλεγχοι της αστυνομίας για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης μετακινήσεως εκτός των ορίων της Καστοριάς.

Περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς βρίσκονται σε όλους τις εισόδους-εξόδους κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και δεν επιτρέπουν σε κανένα όχημα να εξέλθει, εκτός εάν οι επιβάτες διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να επιτρέπουν την μετακίνηση τους, όπως λόγοι υγείας ή εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.