Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουρές χιλιομέτρων στα Μάλγαρα: Άδειασε η Θεσσαλονίκη για το τριήμερο παρά τις συστάσεις Χαρδαλιά

Κατά δεκάδες οι Θεσσαλονικείς εγκατέλειψαν την πόλη για τα χωριά τους ενόψει του τριημέρου, παρά τις συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά να μη με...

Κατά δεκάδες οι Θεσσαλονικείς εγκατέλειψαν την πόλη για τα χωριά τους ενόψει του τριημέρου, παρά τις συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά να μη μετακινηθούν, αφού η κατάσταση με τον κορονοϊό, ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία, είναι εξαιρετικά κρίσιμη.


Έρημη πόλη θυμίζει η Θεσσαλονίκη, ήδη από το πρωί του Σαββάτου...


Παρά τις συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά να μη μετακινηθούν οι κάτοικοι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει ακόμη περισσότερα η κατάσταση με τον κορονοϊό (ήδη είναι εξαιρετικά κρίσιμη, ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία), και ενώ πριν από λίγο ανακοινώθηκε νέο θλιβερό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού, κατά δεκάδες οι Θεσσαλονικείς εγκατέλειψαν την πόλη για το τριήμερο.


Θυμίζουμε, τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, είναι αργία για τη Θεσσαλονίκη -ημέρα απελευθέρωσης της πόλης και εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου.


Στα Διόδια των Μαλγάρων, λοιπόν, όπως αναφέρει το typosthes.gr, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, στο ρεύμα εξόδου, με χιλιάδες εκδρομείς να φεύγουν.


Οι περισσότεροι, δε, είχαν μαζί τους μάσκες, αλλά δεν τις φορούσαν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς, όπως είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ3, ταξίδευαν με τις οικογένειές τους.


Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι εκτεταμένοι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας και της τροχαίας, κυρίως σε επαγγελματίες οδηγούς και σε λεωφορεία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα.


Δείτε το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.