Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όταν ο Χατζηδάκης λέει... «Με την Τουρκία εξετάζουμε και τα χειρότερα σενάρια»... Φανταστείτε τι έρχεται...

   Για τη νέα τουρκική πρόκληση, που εξέδωσε νέα navtex δεσμεύοντας περιοχή η οποία περιλαμβάνει εκτάσεις δυνητικής ελληνικής κυριαρχίας (6 ...

  




Για τη νέα τουρκική πρόκληση, που εξέδωσε νέα navtex δεσμεύοντας περιοχή η οποία περιλαμβάνει εκτάσεις δυνητικής ελληνικής κυριαρχίας (6 έως 12 ν.μ. από το Καστελόριζο), ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ότι η Τουρκία είναι ένας απρόβλεπτος κίνδυνος. 

Με την κίνηση αυτήν, επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, όπου όπως εξήγησε οι σοβαρές κυβερνήσεις πάντοτε εξετάζουν το χειρότερο αλλά δουλεύουν για το καλύτερο.

Για το αν υπάρχει η ανησυχία ακόμη και για στρατιωτική εμπλοκή αυτή τη φορά, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε εμμέσως ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Εκτίμησε όμως, ότι ακόμη και ο τελευταίος που είχε αμφιβολίες για τη Τουρκική παραβατικότητα, πλέον έχει πειστεί. 

Όσον αφορά, για τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει ο διορισμός του Θάνου Ντόκου στη θέση του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας και τις προσωπικές θέσεις που έχει εκφράσει, ότι πρέπει Αθήνα και Άγκυρα να λύσουν κι άλλα ζητήματα, ο κ. Χατζηδάκης, απάντησε κατηγορηματικά πως η πολιτική χαράσσεται από τον πρωθυπουργό. Οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαφείς και ο κ. Ντόκος καλύπτεται από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.