Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Βομβαρδίζουν ΑΜΑΧΟΥΣ οι γενοκτόνοι τούρκοι και Αζεροι... Χτυπανε την πρωτεύουσα του Αχτσάρ! Πολλοί τραυματίες πολίτες...

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν πυραύλους Smerch κατά της πόλης Hadrut, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ...


Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν πυραύλους Smerch κατά της πόλης Hadrut, ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της Αρμενίας, Artsrun Hovhannisyan.

«Πριν από λίγες στιγμές κτύπησαν την πόλη Hadrut και έχουμε δεκάδες τραυματίες πολίτες», είπε ο ίδιος.

“Υπάρχουν πολλοί τραυματίες μεταξύ των αμάχων, πολιτικές υποδομές υπέστησαν ζημιές”, ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook ο Αρτσρούν Οβανισιάν, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για το είδος των πληγμάτων και τις ζημιές.

Tαυτόχρονα, η πρωτεύουσα του Ναγκόρνο- Καραμπάχ, το Στεπανακέρτ, “επλήγη” σήμερα από τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, που στηρίζει την αποσχισθείσα περιοχή, κάνοντας λόγο για “πολλούς τραυματίες”.

Πρόκειται σαφέστατα για μία προσπάθεια διεξαγωγής ολοκληρωτικού πολέμου Τούρκων/Αζέρων κατά των αμάχων στο Αρτσάχ με σκοπό να τους εκδιώξουν από την περιοχή.
pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.