Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ένταση με πολίτες που ήθελαν να παρελάσουν - Οι διαμαρτυρίες του ιερέα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ των πολιτών που ήθελαν να κάνουν παρέλαση παρά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού και των αστυνομικών που προσπάθησαν ν...



Ένταση προκλήθηκε μεταξύ των πολιτών που ήθελαν να κάνουν παρέλαση παρά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού και των αστυνομικών που προσπάθησαν να τους σταματήσουν. 

Πολίτες έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητα, μηχανές και κάποιοι με τα πόδια. Ένας ιερέας, όπως θα δείτε το βίντεο, ο οποίος κρατούσε την ελληνική σημαία, ήρθε σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς. 

Η εν λόγω παρέλαση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από τη Veso Mare, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω συγκέντρωσης ομάδων αντιεξουσιαστών στο σημείο και εντέλει η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στη συμβολή με την Τριών Ναυάρχων. 

"Δεν είμαστε πολιτικοποιημένοι, δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη, σε καμία ομάδα μόνο στο έθνος, στην πατρίδα μας, αγαπάμε την Ελλάδα" δήλωσε στο best ο ιερέας. "Βρήκαμε τρόπο να παρελάσουμε, γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ήρθαμε εδώ στον Άγιο Ανδρέα. Αυθόρμητο όλο αυτό, ένα βίντεο τραβήξαμε και κοιτάξτε πόσοι μαζεύτηκαν" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.