Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πούτιν ΝΙΠΤΕΙ τας χείρας του...!!! Απίστευτη δήλωση: «Λυπαμαι αλλά... Οι μάχες δεν διεξάγονται στο έδαφος της Αρμενίας»...!!

Ο Β.Πούτιν συνεχίζει να κρατάει αδιάφορα στάση στην σύγκρουση του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Δεν πρόκειται να τα σπάσει με την τουρκία για την Αρμ...


Ο Β.Πούτιν συνεχίζει να κρατάει αδιάφορα στάση στην σύγκρουση του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Δεν πρόκειται να τα σπάσει με την τουρκία για την Αρμενία...


''Η Ρωσία θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του Οργανισμού Συλλογικής Συνθήκης για την Ασφάλεια (CSTO)'', δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Όπως γνωρίζετε, η Αρμενία είναι μέλος του CSTO, έχουμε ορισμένες υποχρεώσεις προς την Αρμενία στο πλαίσιο αυτής της συνθήκης. Οι μάχες με μεγάλη λύπη μας, συνεχίζονται, αλλά δεν διεξάγονται στο έδαφος της Αρμενίας.'' 

 Ο Πούτιν πρόσθεσε: ''Όπως γνωρίζετε, συνεργάζομαι συνεχώς με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας. Ελπίζουμε ότι αυτή η σύγκρουση θα τερματιστεί στο εγγύς μέλλον, αλλά εάν δεν επιλυθεί πλήρως, ζητάμε και θέλω να το πω ξανά άμεση κατάπαυση του πυρός'', είπε ο Πούτιν. 

''Αυτή είναι μια τραγωδία, ανησυχούμε πολύ, επειδή οι άνθρωποι που ζουν στο Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και το Ναγκόρνο-Καραμπάχ δεν είναι ξένοι για εμάς'', δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Τόνισε ότι περίπου 2 εκατομμύρια Αζέροι και πάνω από 2 εκατομμύρια Αρμένιοι ζουν στη Ρωσία.

''Ένας τεράστιος αριθμός Ρώσων πολιτών διατηρεί στενές, φιλικές και ακόμη και συγγενικές σχέσεις με τις δύο δημοκρατίες. Φυσικά, αυτή είναι μια τεράστια τραγωδία, οι άνθρωποι πεθαίνουν, έχουμε μεγάλες απώλειες και από τις δύο πλευρές'', είπε ο Πούτιν.

Την ίδια στιγμή για πρώτη φορά είχε επικοινωνία με τον Αζέρο πρόεδρο, όπου συζήτησαν για τις εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.