Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμός στη Σάμο: “Το μαγαζί μου καταστράφηκε, ήμουν μέσα – Είχα Άγιο και σώθηκα”

Πολύ ισχυρός σεισμός με μεγάλη διάρκεια και με μέγεθος 6,7 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, με επίκεντρο βόρεια της Σάμου. Ο...

Πολύ ισχυρός σεισμός με μεγάλη διάρκεια και με μέγεθος 6,7 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, με επίκεντρο βόρεια της Σάμου.


Ο σεισμός έγινε αισθητός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Υπάρχουν ζημιές σε πολλά κτίρια της περιοχής και σε δρόμους, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δύο παιδιά ηλικίας 17 ετών έχασαν τη ζωή τους, όταν καταπλακώθηκαν από παλιό κτίριο το οποίο κατέρρευσε. 


Ο κύριος Γιώργος Γεροντής, ο οποίος διατηρεί την επιχείρηση του στο Βαθύ περιγράφει στο ΤLIFE πώς βίωσε την ώρα του σεισμού. Το μαγαζί του, όπως λέει ο ίδιος, έχει καταστραφεί, αλλά δοξάζει τον Θεό που βγήκε ζωντανός.  


“Το μαγαζί έχει πέσει, έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Έχει γκρεμιστεί! Έχει πέσει το πατάρι πίσω, το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας έχει πέσει, έχουν στραβώσει οι κολώνες. Μεγάλη καταστροφή.


Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί την ώρα του σεισμού! Είχα Άγιο! Έκατσα κάτω από έναν πάγκο χοντρό και περίμενα…Τι να σας πω τι περίμενα, το τέλος περίμενα… Kαι έπεφταν όλα δίπλα μου, πως βγήκα από εκεί μέσα. Εκείνη την ώρα ήμουν μόνος στο μαγαζί, ευτυχώς! Εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν είχα πελάτη, δόξα τω Θεώ!

Η ζημιά είναι μεγάλη, ευτυχώς όμως που είμαστε ζωντανοί! Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως βγήκα από εκεί μέσα. Εκεί που καθόμουν, τώρα λέω θα έρθει ένας όγκος τσιμέντου στο κεφάλι μου, το επόμενο θα είναι αυτό. Κάθισα κάτω από έναν πάγκο και έπεφταν δίπλα μου, όλα! Ευτυχώς είμαι σώος”, ανέφερε. 


Άκουσε τη συγκλονιστική περιγραφή του: 



Μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι ανοιχτά της Σάμου, οι ζημιές είναι μεγάλες και στην Τουρκία και ειδικά στη Σμύρνη, όπου υπάρχουν καταρρεύσεις κτιρίων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και πάνω από 200 να τραυματιστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.