Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα η απόφαση για την Χρυσή Αυγή

      Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορική απόφαση του Εφετείου για την Χρυσή Αυγή με τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα να μεταφέρ...

     


Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορική απόφαση του Εφετείου για την Χρυσή Αυγή με τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα να μεταφέρουν την είδηση ότι «τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού κόμματος» κρίθηκαν ένοχα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Πρώτη είδηση στο BBC η ιστορική απόφαση του Εφετειου για την Χρυσή Αυγή

«Ελλάδα - Χρυσή Αυγή: «Ηγέτες του νεοναζιστικού κόμματος ένοχοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», γράφει το BBC.

Γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»

«O ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος «Χρυσής Αυγή» ένοχος για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», αναφέρει στον τίτλο της η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

«Το ακροδεξιό κόμμα είχε κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία ενός αντιφασίστα τον Σεπτέμβριο του 2013, προσθέτει το γαλλικό δημοσίευμα.

Reuters

«Eλληνικό εφετείο αποφάνθηκε ότι οι ηγέτες του ακροδεξιού κόμματος «Χρυσή Αυγή» είναι ένοχοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», γράφει σε τίτλο άρθρου το πρακτορείο Reuters.

«Η Χρυσή Αυγή ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές κόμμα της χώρας στη διάρκεια της κρίσης χρέους», γράφει το Reuters και προσθέτει.

«Η δολοφονία του 34χρονου αριστερού Παύλου Φύσσα από μέλος του κόμματος το 2013 οδήγησε τους εισαγγελείς στη σύλληψή του και την έναρξη έρευνας σε βάρος ηγετικών στελεχών του νεοναζιστικού κόμματος για μία σειρά εγκλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.