Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: «Η Αρμενία είναι κράτος ληστής» - Πρωθυπουργός Αρμενίας: «Η Τουρκία επέστρεψε για να συνεχίσει την Γενοκτονία»

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, με Αζέρους και Αρμένιους να δημοσιοποιούν βίντεο με φερόμενη κατάρριψη ή καταστροφή αερο...


Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, με Αζέρους και Αρμένιους να δημοσιοποιούν βίντεο με φερόμενη κατάρριψη ή καταστροφή αεροσκαφών και πολεμικών οχημάτων της άλλης πλευράς τις μεγάλες δυνάμεις (ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία) να δημοσιεύουν κοινό ανακοινωθέν και τον Ερντογάν να επιτίθεται κατά πάντων και την μικρή Αρμενία να του απαντά σκληρά.


«Το ότι το τρίο του Μινσκ που αποτελείται από ΗΠΑ, Ρωσία και Γαλλία απευθύνουν εκκλήσεις για εκεχειρία μετά από χρόνια αδιαφορίας, δεν βγάζει νόημα. Οι καταληψίες πρέπει πρώτα να φύγουν από τη γη που έχουν καταλάβει» σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Επιπλέον και εδώ είναι το πιο σημαντικό είναι ότι συνεργάτης του Ερντογάν, είχε τονίσει πως η Άγκυρα δεν θεωρεί ακόμα αναγκαία την αποστολή στρατού στη ζώνη σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ που σημαίνει ότι είναι πάνω στο τραπέζι (σε κάθε περίπτωση UAV και E-7T στηρίζουν σταθερά τις αζέρικες θέσεις ενώ μόλις πριν δύο ημέρες καταρρίφθηκε αρμενικό Su-25 από τουρκικό F-16).

Χθες ο Ρ.Τ.Ερντογάν προέβη σε δηλώσεις κατά της ίδια της Αρμενίας:

” Eδώ επιθυμώ να δηλώσω πώς υποστηρίζουμε το Αζερμπαϊτζάν στον, όπως αναφέρουν τα tourkikanea, αγώνα που δίνει για απελευθέρωση των υπό κατοχή εδαφών και την προστασία της πατρίδας. Το να αναζητεί ακόμη εκεχειρία η ομάδα του Mινσκ είναι κάτι το απαράδεκτο, εδώ για να υπάρξει λύση πρέπει οι εισβολείς να αποσυρθούν από αυτά τα εδάφη.

Τώρα πλέον είναι η ώρα για αποτέλεσμα και οι αδερφοί μας Αζέροι έχουν κάνει το βήμα μόνοι τους. Τα λόγια εκείνων που παραμένουν σιωπηλοί απέναντι στους κατακτητές, δεν έχουν καμία αξία για μας. Εμείς ως Τουρκία με τη λογική του ¨δυο κράτη ένα έθνος¨, θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνατότητες και όλη μας την καρδιά, να υποστηρίζουμε τους Αζέρους αδερφούς μας.

Στην περιοχή αυτή ο δρόμος για την μόνιμη ειρήνη πέρνα από την απόσυρση της Αρμενίας από κάθε ίντσα εδάφους του Αζερμπαϊτζάν που κατέχει. Το να αφήνει τα πάντα στην άκρη η κυβέρνηση της Αρμενίας και με επιμονή να συκοφαντεί την Τουρκία δεν θα μπορέσει να τη σώσει. Προειδοποιώ αυτούς που υποστηρίζουν αυτό το κράτος ληστή (Αρμενία) , πώς θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της κοινής συνείδησης της ανθρωπότητας.¨

Η Αρμενία απαντά σκληρά:

"Γιατί επέστρεψε η Τουρκία στον Νότιο Καύκασο 100 χρόνια αργότερα;

Για να συνεχίσει την Αρμενική Γενοκτονία.

Για την Τουρκία, ωστόσο, η συνέχιση μιας γενοκτονικής πολιτικής δεν είναι μόνο ένα μέσο εφαρμογής της Αρμενιοφοβίας, αλλά και ένα ρεαλιστικό έργο" είπε ο Νικόλ Πασινιάν- Πρωθυπουργός της Αρμενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.