Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Αλβανός που ψάχνουν για τη διπλή δολοφονία με τσεκούρι στο Λουτράκι...

Η Ασφάλεια εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον δολοφόνο με το τσεκούρι, τον πανύψηλο Αλβανό που είχε συχνά πάρε-δώσε με την Αστυν...





Η Ασφάλεια εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον δολοφόνο με το τσεκούρι, τον πανύψηλο Αλβανό που είχε συχνά πάρε-δώσε με την Αστυνομία και το 2014 συνελήφθη -τελευταία φορά- για ληστεία, ενώ αποφυλακίστηκε το 2017 κάνοντας χρήση των τότε ευνοϊκών διατάξεων του νόμου.

Εκτοτε έμενε σε ένα διαμέρισμα στο Μοσχάτο και κάθε πρώτη του μήνα έδινε το «παρών» στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Εδώ και μία εβδομάδα, όμως, έχει εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί έψαξαν παντού, όμως ο γιγαντόσωμος μακελάρης δεν υπάρχει πουθενά. Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Ισως, λένε οι αστυνομικοί, στις 17 ώρες που μεσολάβησαν μέχρι να αποκαλυφθεί η διπλή δολοφονία ο 45χρονος να έφυγε για την Αλβανία...

Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι ήθελε να σκοτώσει γιατί όλες οι τσεκουριές ήταν στο κεφάλι ενώ αμυντικά τραύματα δεν υπάρχουν κι αυτό ερμηνεύεται στην Εγκληματολογία ως ένδειξη που έχει να κάνει με το αντικείμενο του εγκλήματος. Με απλά λόγια, σε επίθεση με μαχαίρι το θύμα ενστικτωδώς βάζει τα χέρια του μπροστά για να καλυφθεί ή επιχειρεί να αφοπλίσει τον δράστη.

Σε περίπτωση, όμως, που πρόκειται για τσεκούρι ή μπαλτά η αντίστοιχη κίνηση δεν γίνεται, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα αφοπλισμού είναι μάταιη μια και οδηγεί σε βέβαιο ακρωτηριασμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.