Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έριχνε υπνωτικό στον καφέ της συναδέλφου της επί 9 μήνες για να τη διώξουν από την εταιρία

Μια Ιταλίδα θα βρεθεί για 4 χρόνια μέσα στη φυλακή γιατί νάρκωνε καθημερινά μια συνάδελφό της, με σκοπό να τη διώξουν από τη θέση της. Η...

Μια Ιταλίδα θα βρεθεί για 4 χρόνια μέσα στη φυλακή γιατί νάρκωνε καθημερινά μια συνάδελφό της, με σκοπό να τη διώξουν από τη θέση της.


Η 53χρονη Mariangela Cerrato καταδικάστηκε προσφάτως επειδή έριχνε βενζοδιαζεπίνες, φάρμακα με ηρεμιστικές και υπνωτικές ιδιότητες δηλαδή, στον καπουτσίνο της συναδέλφου για 9 ολόκληρους μήνες.


Σύμφωνα με το Sky News, η Cerrato άκουσε κάποια στιγμή φήμες για περικοπές προσωπικού στην ασφαλιστική που εργάζονταν οι δύο γυναίκες και δεν ήθελε να χάσει τη θέση της. Κι έτσι σκέφτηκε να ναρκώνει τη συνάδελφο για να διώξουν εκείνη.


Η ασφαλιστική από το Πεδεμόντιο δήλωσε ωστόσο πως το 2017, όταν έλαβε χώρα η υπόθεση, δεν υπήρχε καμία σκέψη για περικοπές θέσεων εργασίας. Όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν σε διαδικασία προσλήψεων κιόλας για εξτρά προσωπικό.


Η Cerrato έριχνε το υπνωτικό στον καφέ του θύματος πρώτη δουλειά με το που έφτανε στο γραφείο.

Ο δικηγόρος του θύματος, Cristiano Burdese, δήλωσε στη «La Stampa» πως η πελάτισσά του άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν έπεσε μια μέρα με το αυτοκίνητό της πάνω σε δέντρο, επιστρέφοντας από το γραφείο.


Πήγε για εξετάσεις, δεν βρήκαν όμως να πάσχει από κάτι. Παρατήρησε τότε πως τα Σαββατοκύριακα ένιωθε πάντα καλύτερα και άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι μοχθηρό γινόταν στη δουλειά.


Στο δικαστήριο είπε πως άρχισε να υποπτεύεται τη Cerrato όταν η εκείνη την ενθάρρυνε να πίνει κι άλλο καφέ στη δουλειά. «Έλα», της έλεγε, «θα σου φέρω εγώ έναν καφέ, τι κακό μπορεί να σου κάνει;».


Κάποια μέρα πήρε ένα δείγμα από τον καφέ και το έστειλε για εξέταση. Τα αποτελέσματα μιλούσαν για «εξαιρετικά υψηλά επίπεδα βενζοδιαζεπίνης», η οποία πωλείται εμπορικά σε σκευάσματα όπως το Valium και το Xanax.


Το θύμα πήγε στην αστυνομία και οι Αρχές κατάφεραν να τη βιντεοσκοπήσουν να ρίχνει το υπνωτικό στον καφέ.


Πηγή:  newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.