Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κακοκαιρία στο Νέο Ηράκλειο - Σοκάρει η περιγραφή του γιου της 65χρονης: «Ήταν λιπόθυμη με αίματα στο κεφάλι»

 Η 65χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Εντατική με σπασμένη γνάθο Σοκάρει η περιγραφή του γιου της 65χρονης που τραυμ...

 Η 65χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Εντατική με σπασμένη γνάθο

Σοκάρει η περιγραφή του γιου της 65χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Εντατική ύστερα από την ξαφνική ισχυρή καταιγίδα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.


«Έχει σπάσει το σαγόνι, την γνάθο της άσχημα. Ευτυχώς η μητέρα μου μάλλον κατάλαβε και πήγε να φύγει προς το δωμάτιο μέσα αλλά κάτι πρέπει να πετάχτηκε και να την χτύπησε. Ήταν λιπόθυμη και για λίγη ώρα δεν απαντούσε. Εγώ έψαχνα αλλού και φώναζα και δεν μου απαντούσε. Το κεφάλι της είχε αίματα. Μέχρι και τα κάγκελα τα λύγισαν. Αυτό το πράγμα που ήρθε λύγισε τα κάγκελα και τα έχει κολλήσει μέσα. Χτύπησαν στην πόρτα και τον τοίχο και το έριξαν», λέει συγκεκριμένα ο γιος της γυναίκας στο Mega.

Η 65χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Εντατική με σπασμένη γνάθο όταν η ξύλινη πέργκολα γειτονικού σπιτιού, ξεκόλλησε από τον μανιασμένο αέρα. Επεσε μέσα στο σπίτι της, σπάζοντας την τζαμαρία και τον τοίχο τραυματίζοντας την.


Σύμφωνα με συγγενείς της που μίλησαν στο protothema.gr η γυναίκα βρισκόταν στην κουζίνα του διαμερίσματος όταν κάτι έπεσε στον τοίχο από έξω με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.


Την γυναίκα, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύεται.


«Εκείνη τη στιγμή φύσαγε πολύ. Έβλεπα αντικείμενα που πετούσαν δεξιά-αριστερά. Κεραμίδια, ξύλα τα πάντα. Ο τοίχος είχε τρυπήσει τελείως, είχε μπει μέσα το δωμάτιο όλο» περιέγραψε τις στιγμές αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr.


Εκτός από την 65χρονη από την κακοκαιρία τραυματίστηκαν ελαφριά και άλλα δύο άτομα τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».


Κάτοικοι της περιοχής περιγράφοντας τι έζησαν λίγο πριν τις 6 το πρωί λένε πως η κακοκαιρία πέρασε με μεγάλη μανια και έπεσαν δεκάδες δέντρα στην περιοχή.


Ο αέρας έσκισε τέντες, ξεκόλλησε ταμπέλες και άλλα αντικείμενα, σήκωσε ακόμα και κεραμίδια από σπίτια και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές, ενώ τα συνεργεία της Πυροσβεστικής εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.