Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβγαλε πάνω από... ένα κιλό κάνναβης από 61 χασισόδεντρα

  Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για ...

 


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα
Ολόκληρο… δάσος από χασισόδεντρα το ύψος των οποίων έφτανε τα τρία μέτρα βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο αγροτεμάχιο ενός κατοίκου της κοινότητας Βροχίτσα του Πύργου, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Ο καλλιεργητής συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών και κατέσχεσαν 53 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης άλλα οκτώ αποξηραμένα τα οποία είχε ξεριζώσει, καθώς και φυτικά αποσπάσματα και «φούντες» κάνναβης βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων.


Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δράστη στο χωριό Βροχίτσα, όπου βρέθηκαν άλλα 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.