Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

2 ΜΉΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, όποιος έχει έτσι τη Σημαία μας... Εδώ από Δημοτικό Σχολείο της Ροδόπης...

Δεν είναι μόνο ντροπή και ΞΕΦΤΙΛΑ... Είναι και ποινικό αδίκημα... Ειδικά για Δημόσιο Κτίριο! Εδώ βλέπετε φωτογραφίες από το Δημοτικό Σχολείο...


Δεν είναι μόνο ντροπή και ΞΕΦΤΙΛΑ... Είναι και ποινικό αδίκημα... Ειδικά για Δημόσιο Κτίριο!

Εδώ βλέπετε φωτογραφίες από το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Άμφια Δήμου Μαρωνείας- Σαπών της Ροδόπης. Βλέπετε και την κατάσταση της Σημαίας μας... Αλλά αυτό δεν είναι μόνο ντροπή, είναι και ποινικό αδίκημα... Δείτε:

Νόμος 851/78 - ΦΕΚ Α-233/22-12-1978

Άρθρο 1 παράγραφος 6. Αι Σημαίαι κατασκευάζονται εκ καταλλήλου υφάσματος ανεξιτήλου χρώματος, απαγορευομένης της αναρτήσεως Σημαιών εφθαρμένων, αποχρωματισμένων ή κατασκευασμένων δι΄ αποτυπώσεως.

Άρθρο 8. Οι μη συμμορφούμενοι προς τας διατάξεις του παρόντος νόμου και των εις εκτέλεσιν αυτού εκδιδομένων Π. Δ/των τιμωρούνται δια κρατήσεως μέχρι 2 μηνών, ή προστίμου ή και δι΄ αμφοτέρων των ποινών τούτων, εφ΄ όσον κατ΄ άλλας διατάξεις δεν προβλέπεται βαρυτέρα ποινή.

Όπου συναντάτε παρόμοια περίπτωση μήν κάθεστε. Είναι αυτόφωρο. Πάρτε τηλερφωνο της Τοπικές Αστυνομικές Αρχές, επικαλεστείτε το Νόμο που σας αναφέραμε να κινηθούν οι διαδικασίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.