Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ... Οπως ο ΔιάοΛος το Λιβάνι έτρεχαν να προάβουν τις μηχανοκίνητες! Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» - Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 Αρ.Φ. 988 (1786)

  Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τ...

 



Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!




ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

Απροκάλυπτη ανθελληνική λύσσα - Έβγαλαν έκτακτο ΦΕΚ για να απαγορεύσουν κάθε εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου!

Προβοκάτσια στο Καστελόριζο είδαν οι Τούρκοι - «Ύψωσαν γιγάντια ελληνική σημαία για να μας προκαλέσουν»!

Τραγική η παρουσία Σακελλαροπούλου στην Θεσσαλονίκη - Αντί να μιλήσει για την Απελευθέρωση της πόλης και να τονώσει το φρόνημα των Ελλήνων, μίλησε για την πανδημία!

Λίγες ώρες πριν την 28η Οκτωβρίου την έβγαλαν να εκθειάσει την ΕΠΟΝ και να δηλώσει ότι... γεννήθηκε αριστερή και... θα πεθάνει αριστερή!!! Δεν μας αποκάλυψε, τι ήθελε στο σπίτι δοσίλογου η ΕΠΟΝίτισσα Αρβελέρ;

ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ... ΑΜΟΡΓΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΜΕ – ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ...«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!

Ούτε πρόβατα δεν μπορούν να φυλάνε, όχι να προστατεύσουν τη χώρα - Ο κόντε Δένδιας μέσα και απέξω Τσάμηδες ζητούσαν την... Πρέβεζα!

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΙΚΟ «ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ» ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ»: TAVUK ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Το προσωπικό του Oruc Reis εκπαιδεύει ένας...κοτοπουλάς

TIMΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ - Τον είχε χειροτονήσει ο Αρχιεπίσκοπος «Κεραυνός» και στους τρεις βαθμούς ιεροσύνης του

«Η Ελλάδα ζει με αριστερή διανόηση»- Λέει τις αλήθειες και γι’ αυτό κυνηγάνε τον Ελληνόψυχο μουσικοσυνθέτη - Ο Σταμάτης Σπανουδάκης δηλώνει ότι «η νίκη είναι του Χριστού»

Οι Πόντιοι δεν ξεχνούν! Συγκέντρωσαν 100.000 δολάρια για να στηρίξουν τους Αρμένιους

«ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ»! Η συγκλονιστική ρήση του Αγίου Παϊσίου

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ - ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ... ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανεπαρκείς για τα πρακτόρια της Άγκυρας οι ενημερώσεις για τον κορωνοϊό στη... μητρική τους γλώσσα!

Ποιοι είναι τελικά οι ευπαθείς σε τούτη τη χώρα; Ρομά απαιτούσαν την τιμωρία θύματός τους γιατί δεν άφησε τους ομοφύλους τους να τον κλέψουν με την ησυχία τους χωρίς να αντιδράσει!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΑΜ!

Και ακόμη δεκάδες θέματα πατριωτικού ενδιαφέροντος και άρθρα που θα διαβάσετε μόνο στη Ναυαρχίδα της πατριωτικής ενημέρωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.