Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ παρενόχλησαν στο Αργυρόκαστρο την εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου στο κοιμητήριο των Ελλήνω Ηρώων...!!!

  «Εντάσεις» εκδηλώθηκαν στη Βόρειο ήπειρο, καθώς αναμένονταν να αρχίσουν οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Ελληνικής Εθνικής Ημέρας.  Η ...

 
«Εντάσεις» εκδηλώθηκαν στη Βόρειο ήπειρο, καθώς αναμένονταν να αρχίσουν οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Ελληνικής Εθνικής Ημέρας. 

Η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα που προσπάθησε να αντιδράσει στην παρουσία των Ελλήνων εκπροσώπων κρατώντας μια (αλβανική) σημαία, σημειώνουν τοπικά δημοσιεύματα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πρεμετής , ενώ η αστυνομία δεν έχει επιτρέψει διαμαρτυρίες από (αλβανικούς) πατριωτικούς συλλόγους.

Μάλιστα, με την ευκαιρία της Ελληνικής Εθνικής Ημέρας της 28ης Οκτωβρίου, μια ομάδα από τη γειτονική χώρα, μεταξύ των οποίων ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Κοιμητήριο των Ελλήνων Στρατιωτών στην Κλεισούρα και κατόπιν το χωριό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βουλιαράτες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα και ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ/ PBDNJ, Βαγγέλης Ντούλες.

Η αστυνομία είχει λάβει μέτρα για την αποφυγή συγκρούσεων, ενώ έχουν δημιουργηθεί σημεία ελέγχου σε όλους σχεδόν τους οδικούς άξονες στην περιοχή του Αργυρόκαστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.