Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Ιδού οι κόκκινες περιοχές στην Αττική – Εκτιμήσεις για πάνω από 2000 πραγματικά κρούσματα ημερησίως

Τετραπλάσιος ή και πενταπλάσιος ο αριθμός των κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα. Στο μικροσκόπιο εκτός ...

Τετραπλάσιος ή και πενταπλάσιος ο αριθμός των κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα. Στο μικροσκόπιο εκτός από την Αττική μπαίνουν η Κοζάνη, η Πέλλα και τα Γιάννενα. Πάνω από 5.000 τα ενεργά κρούσματα

Ο κορονοϊός έχει απλωθεί σε όλη την χώρα με την Αττική να παραμένει ο μεγάλος ασθενής καθώς καθημερινά καταγράφει τριψήφια κρούσματα, ενώ την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το… κοντέρ σταμάτησε στα 170 κρούσματα.


Μάλιστα σύμφωνα εκτός από το κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές στην Αττική είναι, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ο Πειραιάς, το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα και η Νίκαια.

Στο μεταξύ έντονο προβληματισμό προκαλούν τα μαθηματικά μοντέλα των επιστημόνων καθώς δείχνουν πενταπλάσιο αριθμό κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός από αυτά που ανακοινώνονται καθημερινά.  Οι λοιμωξιολόγοι ανησυχούν ιδιαίτερα και για την αύξηση των θυμάτων του κορονοϊού αφού από τις αρχές Οκτωβρίου οι νεκροί ανέρχονται στους 65.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.