Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τα πρόβατα και η διατροφή των 1.500 ευρώ - Τι κατέθεσε ο πατέρας του Μπαρμπαρούση

Συνεχίζεται η διαδικασία για τη χορήγηση ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Στο δικ...






Συνεχίζεται η διαδικασία για τη χορήγηση ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Στο δικαστήριο προσήλθαν ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης με τον πατέρα του ο οποίος μάλιστα κατέθεσε:

«Ασχολείται με τα χωράφια και τα πρόβατα. Μένει μαζί μας σε ένα σπίτι. Ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή οικονομική μετανάστρια και χώρισε. Τα παιδιά τους ζουν με τη μητέρα και πληρώνει διατροφή 1500 ευρώ. Όταν έκλεισαν τα σχολεία ερχόντουσαν. Εγώ τελείωσα αν εκτίσει την ποινή του. Είμαι 40χλμ από το Αγρίνιο. Μέχρι το ‘17 βοσκούσα τα πρόβατα. Δεν είχα πρόβλημα όρασης. Τώρα έχω και η γυναίκα μου έχει αναπηρία 50%» είπε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.

Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του η πρόεδρος του είπε ότι μπορεί να αποχωρήσει. Τότε ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ρώτησε αν μπορεί κι αυτός με την πρόεδρο να του απαντά: « Εσείς είστε κατηγορούμενος. Μετά από 5,5 χρόνια, σας βλέπουμε σήμερα....».

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.Της Άννας Κανδύλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.