Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ.. Σουηδία: Κύμα ληστειών εναντίον παιδιών - Γονείς βρήκαν 13χρονο πεταμένο στους θάμνους

Η αστυνομία δηλώνει ότι ξέρει για τις ληστείες. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν υπάρχουν ύποπτοι ή συλλήψεις Πέντε ληστείες εναντίον θυμά...

Η αστυνομία δηλώνει ότι ξέρει για τις ληστείες. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν υπάρχουν ύποπτοι ή συλλήψεις

Πέντε ληστείες εναντίον θυμάτων κάτω των 18 ετών σε σύντομο χρονικό διάστημα στο βόρειο Χισίνγκεν στο Γκέτεμποργκ έχουν προκαλέσει ανησυχία στους γονείς της περιοχής. Καθώς η μέθοδος των δραστών ήταν η ίδια, η αστυνομία φοβάται ότι ασχολούνται με ένα νέο...χόμπι που στοχεύει τα παιδιά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η αστυνομία έλαβε πέντε αναφορές σχετικά με αγόρια κάτω των 18 ετών που ληστεύτηκαν από συμμορίες με την απειλή μαχαιριού.

“Λάβαμε πέντε κλήσεις και είναι υπό έρευνα και έχουμε μιλήσει για αυτές τις ληστείες στην ομάδα, και έχουμε ερευνητές που συνεργάζονται για αυτές τις ληστείες”, λέει ο Håkan Bredinge, από την δημοτική αστυνομία στο βόρειο Hisingen, στο Γκέτεμποργκ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα 13χρονο αγόρι πήγαινε στο σπίτι του μετά από επίσκεψη σε φίλους. Περίπου 50 μέτρα από το σπίτι του, τον σταμάτησαν πέντε δράστες που τον ανάγκασαν να χωθεί σε θάμνο. Εκεί απειλήθηκε με ένα μαχαίρι και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τα ακουστικά. Όταν οι γονείς του άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, ο πατέρας βγήκε για να τον αναζητήσει. Καθώς πλησίασε τη σκηνή του συμβάντος, οι δράστες έφυγαν. Βρήκε τον γιο του χωμένο στους θάμνους να τρέμει. «Έκλαιγε», λέει η μητέρα. Ο 13χρονος εξακολουθεί να αισθάνεται άσχημα για το τι συνέβη και δεν τολμά να πάει στο σχολείο. Η μητέρα έπρεπε να πάρει άδεια από τη δουλειά για να τον συνοδεύσει.

Η αστυνομία δηλώνει ότι ξέρει για τις ληστείες. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν υπάρχουν ύποπτοι ή συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.