Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανήλικος με μαχαίρι έκλεψε από περίπτερο 120 ευρώ και είπε ότι το έκανε για να σπουδάσει

«Κουφάθηκαν» οι αστυνομικοί με τη δικαιολογία 18χρονου στον Βόλο, που έκλεψε με την απειλή μαχαιριού 120 ευρώ από περίπτερο, καθώς τους εί...

«Κουφάθηκαν» οι αστυνομικοί με τη δικαιολογία 18χρονου στον Βόλο, που έκλεψε με την απειλή μαχαιριού 120 ευρώ από περίπτερο, καθώς τους είπε ότι τα χρήματα τα ήθελε για να σπουδάσει...


Αν μη τι άλλο, έχουν υπάρξει και καλύτερες δικαιολογίες.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», που έχει και το θέμα στο σημερινό (25/10) πρωτοσέλιδο, ένας 18ρονος στον Βόλο «κούφανε» τους αστυνομικούς, όταν, προκειμένου να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι έκλεψε από περίπτερο, με την απειλή μαχαιριού κιόλας, 120 ευρώ, τους είπε ότι τα χρήματα τα ήθελε για να... σπουδάσει!

Η ληστεία συνέβη την περασμένη Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, στις 19:40, με τον νεαρό, που βρίσκεται στα όρια της ενηλικίωσης, να επιτίθεται με την απειλή μαχαιριού σε περίπτερο επί των οδών Κασσαβέτη-Αναλήψεως και να αρπάζει από την 55χρονη υπάλληλο το ποσό των 120 ευρώ. 


Στο πλαίσιο των ερευνών αξιοποιήθηκε βιντεοληπτικό υλικό και τελικά, κοντά στο σημείο τέλεσης της ληστείας, εντοπίστηκε ο ανήλικος από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.