Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρούσματα σχεδόν σε όλα τα σχολεία του Μεγάλου Πεύκου... Κλειστά τμήματα και τάξεις σε 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό και Γυμνάσιο!

Κλειστά παραμένουν τμήματα και τάξεις στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο) Στο 1ο Νηπιαγωγείο και στο Γυμνάσιο της περ...


Κλειστά παραμένουν τμήματα και τάξεις στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο) Στο 1ο Νηπιαγωγείο και στο Γυμνάσιο της περιοχής. 

Τα κρούσματα ανήκουν και στην μαθητική και στην εκπαιδευτική κοινότητα ενώ θετικά είναι τα τεστ, άρα και επιπλέον κρούσματα από το περιβάλλον των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Από τις αρμόδιες τοπικές Εκπαιδευτικές και Δημοτικές Αρχές μάλλον υπάρχει "χαλαρότητα" όσον αφορά την κατάσταση και με τον ιό να φαίνεται ότι έχει εισέλθει για τα καλά στην κοινότητα...

Γονείς καταγγέλουν πως υπάρχουν ανακριβείς ημερομηνίες σχετικά με τις τελευταίες επαφές επιβεβαιωμένων θετικών στον ιό με την κοινοτήτα, (με αποτέλεσμα να μην κλείνουν για επαρκές χρονικό διάστημα, τμήματα και σχολεία) αλλά και πως κλείνουν τμήματα (όπως στο Γυμνάσιο) που είχαν συνεκπαιδευτεί με άλλα τμήματα της ίδια τάξης εντός της ίδιας αίθουσας αλλά όχι ολόκληρη η τάξη. 

Η ανησυχία στην Νέα Πέραμο είναι έντονη και γίνεται εντονότερη, αφού μετά την κατάργηση του αυτόνομου Δήμου στην περιοχή, οι αποφάσεις για ότι αφορά την περιοχή, λαμβάνονται "απομακρυσμένα" από τον Δήμο Μεγαρέων

Να σημειώσουμε ότι το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, από το οποίο ξεκίνησε ο "χορός" των κρουσμάτων βρίσκεται πλησίον του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.