Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στην ΕΥΠ για την Μόρια: Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν με UAV... Ξεκάθαρο σχέδιο εμπρησμού!

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από τη μεγάλη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε μία περίοδο, κατά τ...


Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από τη μεγάλη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε μία περίοδο, κατά την οποία η κυβέρνηση διαχειρίζεται κρίσιμα εθνικά θέματα και έτσι οι υπηρεσίες πληροφοριών βρίσκονται σε εγρήγορση για να αποτρέψουν οποιαδήποτε επιχειρούμενη προβοκάτσια.




Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ξεδιπλώθηκε σχέδιο εμπρησμού είναι τα παρακάτω:

Εντός και εκτός του ΚΥΤ της Μόριας ξέσπασαν πολλές και σχεδόν ταυτόχρονες εστίες φωτιάς.

Οι φωτιές εκδηλώθηκαν βράδυ, δηλαδή σε χρόνο που δεν μπορούν να επιχειρήσουν εναέρια μέσα και σε ώρα που φυσούσαν δυνατοί άνεμοι, κάτι που ήταν γνωστό από την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Περίπου στις 23.00, βράδυ Τρίτης, ομάδα περίπου 70 ατόμων έστησε φραγμούς με φλεγόμενους κάδους στο δρόμο μπροστά από το ΚΥΤ.

Οταν έφτασαν στο σημείο τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα υπήρχαν οργανωμένες ομάδες ατόμων που εκτόξευαν πέτρες και ξύλα εναντίον τους για να μη γίνει κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν

Μόλις η φωτιά ξέσπασε στη Μόρια, ένα τουρκικό UAV άεχισε να πετά απέναντι από τη Λέσβο. Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν όλη την εξέλιξη των γεγονότων μέσα στη νύχτα, με την εικόνα που μετέδιδε το uav.