Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ οι βάρβαροι... Tουρκικό ΥΠΕΞ: «Διάλογος αλλά χωρίς όρους με την Ελλάδα»

ο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος ...


ο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος ανέφερε ότι Τουρκία και Ελλάδα συμφώνησαν σε τεχνικό διάλογο.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα διέψευσε ότι συμφώνησε κάποιο διάλογο.




Είναι προφανές ότι επιχειρείται να στηθεί παγίδα στην πατρίδα μας. Διπλωματική παγίδα.

«Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι για διάλογο χωρίς προϋποθέσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το τουρκικό ΥΠΕΞ, μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε από τις δηλώσεις Στόλτενμπεργκ.

«Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ πήρε την πρωτοβουλία για αποκλιμάκωση της έντασης στη αν. Μεσόγειο και για την αποφυγή ανεπιθύμητων ατυχημάτων τόσο σε αέρα όσο και σε θάλασσα», συνεχίζει η ανακοίνωση, με την Τουρκία να εμφανίζεται υπέρ της πρωτοβουλίας Στόλτενμπεργκ.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

«Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανέλαβε μια πρωτοβουλία για την μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και την αποφυγή ατυχημάτων μεταξύ ναυτικών και αεροπορικών μονάδων.

»Η πρωτοβουλία αυτή, του γγ η οποία υποστηρίζεται από τη χώρα μας αποσκοπεί στην έναρξη στρατιωτικών – τεχνικών συνομιλιών μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

»Οι συνομιλίες αυτές που αποσκοπούν στην εκτόνωση δεν σχετίζονται με την επίλυση των διμερών θεμάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αλλά κατ’ ουσίαν με τις διευθετήσεις που έθεσαν προηγουμένως σε διμερές επίπεδο οι στρατιωτικές αρχές των δύο χωρών.

»Αναμένουμε να στηρίξει την Ελλάδα αυτή την πρωτοβουλία του ΓΓ του ΝΑΤΟ.

»Εξάλλου, θέλουμε να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να προσέλθει σε διάλογο χωρίς προϋποθέσεις για την εξεύρεση δίκαιων και μόνιμων λύσεων στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου για τα προβλήματα με την Ελλάδα».

Η εισβολέας Τουρκία τώρα παριστάνει το περιστέρι της ειρήνης. Είναι παγίδα.