Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνο με τους Ρωσικούς S-400 μπορούμε να σταματήσουμε τα Ελληνικά f-16, λένε μέσα σε απόγνωση οι τούρκοι...!!!

Με την… ουρά στα σκέλια η τουρκική αεροπορία. Τρόπους να μειώσουν την αεροπορική παρουσία της Ελλάδας στη Μεσόγειο εξετάζουν οι τουρκικέ...


Με την… ουρά στα σκέλια η τουρκική αεροπορία. Τρόπους να μειώσουν την αεροπορική παρουσία της Ελλάδας στη Μεσόγειο εξετάζουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, μετά και το τελευταίο εναέριο «ραντεβού» που είχαν με τα ελληνικά «γεράκια».




Η υπεροχή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας έναντι της τουρκικής, έφερε προβληματισμό στην κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία προσπαθεί να βρει τρόπο να καλύψει τις αδυναμίες τους.

Έτσι, σύμφωνα όπως αποκαλύπτει τουρκικό δημοσίευμα, τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα της Άγκυρας, οι S-400, βρίσκονται ψηλά στην τουρκική αμυντική ατζέντα. «Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες που αξιολογούν τις ελληνικές απειλές, κρίνουν ότι οι S-400 είναι αυτοί που θα δώσουν το πάνω χέρι στην Τουρκία», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της, φιλο-κυβερνητικής, Yeni Şafak.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο αναλυτής του TRT World, Yusuf Erim, επεσήμανε ότι η ύπαρξη των S-400 θα μπορούσε να αποτελέσει ορόσημο για την αμυντική αλλά και επιθετική λειτουργία της Τουρκίας: «Η εγκατάσταση και ενεργοποίηση των πυραυλικών συστημάτων S-400 σε ακτίνα της Μεσογείου θα μπορούσε να αλλάξει όλα τα δεδομένα πτήσεων. Η Τουρκία θα είχε τότε το πλεονέκτημα».