Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικό Υποβρύχιο πλαισίωσε το ORUC REIS... Ετοιμάζουν νέα αποστολή ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ οι τούρκοι... Αμέσως μετά τις 24...

Προφανώς μόλις περάσει η 24η του μήνα και αποφύγουν προσωρινά τις κυρώσεις θα βγούν ξανά... Καθώς κορυφαίοι Τούρκοι αξιωματούχοι διαμηνύου...

Προφανώς μόλις περάσει η 24η του μήνα και αποφύγουν προσωρινά τις κυρώσεις θα βγούν ξανά...

Καθώς κορυφαίοι Τούρκοι αξιωματούχοι διαμηνύουν πως το Oruc Reis "θα επιστρέψει στην ανατολική Μεσόγειο", η Άγκυρα επιδεικνύει τη στρατιωτική της παρουσία στην περιοχή με διαρροή φωτογραφιών τουρκικού υποβρυχίου πλησίον του ερευνητικού σκάφους.

Η εν λόγω διαρροή, εκτός του ότι αποτελεί σαφώς μέρος της τουρκικής προπαγάνδας, είναι ενδεικτική της τουρκικής παρουσίας στην περιοχή, αλλά και των σκοπών της Άγκυρας για περαιτέρω κλιμάκωση στις επίμαχες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου."Ενώ η συντήρηση και η προμήθεια του τουρκικού σεισμογραφικού σκάφους Oruç Reis συνεχίζεται στο λιμάνι της Αττάλειας, ένα τουρκικό υποβρύχιο έκανε την εμφάνισή του από την ακτή Konyaaltı, έπλευσε κατά μήκος της ακτής και πλησίασε το λιμάνι", αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποδείξει πως είναι έτοιμες για όλα, ωστόσο το ζήτημα της αποστρατικοποίησης των νησιών συνεχίζει να τίθεται από την Άγκυρα, και πλέον με γερμανική υποστήριξη.

Η εμφάνιση του Γερμανού πρέσβη Δρ Έρνεστ Ράιχελ ενώπιον της Ειδικούς Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου ήταν μια αληθινή έκπληξη. Όχι γιατί ο ξένος διπλωμάτης απολογήθηκε ότι «δεν μπορούμε να δείξουμε την μέγιστη δυνατή σκληρότητα έναντι της Τουρκίας γιατί αν το πράξουμε αυτό θα καταστρέψουμε τις δυνατότητες μας να διαμεσολαβήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.