Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Forbes: Τα Rafale με τα Mirage 2000-5 θα επιφέρουν αεροπορική υπεροχή στην Ελλάδα

Ενοχλεί τελικά πολλούς η αγορά γαλλικών μαχητικών Rafale από την Ελλάδα Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Forbes αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο για...



Ενοχλεί τελικά πολλούς η αγορά γαλλικών μαχητικών Rafale από την Ελλάδα

Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Forbes αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο για τους ελληνικούς εξοπλισμούς, ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η αμερικανική αμυντική βιομηχανία στο θέμα αυτό.

Τα γαλλικά μαχητικά κατά το περιοδικό, θα θέσουν σημαντικό εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια της Τουρκίας να αποκτήσει εναέρια υπεροχή στο Αιγαίο Πέλαγος ή σε τμήματα της Ανατολικής Μεσογείου, ειδικά με τους πυραύλους Meteor και Scalp.Το περιοδικό τονίζει εμφατικά ότι, τα γαλλικά μαχητικά Rafale της έκδοσης F3R, μαζί με τα Mirage 2000-5 θα επιφέρουν αεροπορική υπεροχή για την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, (και αυτό ίσως τελικά ενοχλεί πολλούς).

Συγκεκριμένα, ο πύραυλος Meteor έχει τρεις έως έξι φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τους σημερινούς πυραύλους αέρος - αέρος.

Με τους πυραύλους αυτούς θα μπορούν να προσβληθούν επίγειοι στόχοι, στρατηγικής σημασίας σε μεγάλο βάθος εντός του τουρκικού εδάφους έως την Άγκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.