Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ... Πανικός στην Άγκυρα: Στο Αιγαίο το γαλλικό πλοίο πληροφοριών «Dupuy De Lome» - «Σαρώνει» τις κινήσεις τουρκικών πλοίων

Η παρουσία του γαλλικού κατασκοπευτικού πλοίου αυξάνει την ένταση μεταξύ Γάλλων και Τούρκων Επιβεβαιώνεται η παρουσία του γαλλικού πολεμι...



Η παρουσία του γαλλικού κατασκοπευτικού πλοίου αυξάνει την ένταση μεταξύ Γάλλων και Τούρκων

Επιβεβαιώνεται η παρουσία του γαλλικού πολεμικού πλοίου συλλογής πληροφοριών και ηλεκτρονικού πολέμου, «Dupuy De Lome» με πλευρικό αριθμό A-759, το οποίο διήλθε των Δαρδανελλίων και πλέει ήδη στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το πλοίο πληροφοριών του Μακρόν εισήλθε στα Δαρδανέλια από τη Θάλασσα του Μαρμαρά, μετά από αποστολή στη Μαύρη θάλασσα.

>Πληροφορίες προ ημερών, μη επιβεβαιωμένες, φέρουν το γαλλικό πλοίο να πλέει στο ΝΑ Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο για αποστολές επιτήρησης και συλλογής πληροφοριών.

Το γαλλικό πλοίο Dupuy-de-Lôme, είναι εφοδιασμένο με συσκευές ακροάσεων, συστήματα (Elint) και (Comint) με τα οποία θα παρακολουθεί και αποκρυπτογραφεί τις επικοινωνίες από στρατιωτικούς ή πολιτικούς δορυφόρους, συμπεριλαμβανομένων και των τουρκικών δορυφόρων της σειράς TURKSAT.

Το πλοίο εντάχθηκε στο γαλλικό ναυτικό το 2006, και διαθέτει 2 ραντάρ πλοήγησης, δορυφορικό σταθμό επικοινωνίας, σύστημα προειδοποίησης και αναγνώρισης ραντάρ και ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρατήρησης.

Ο εξοπλισμός επί του σκάφους είναι ικανός να ανιχνεύει και να αναλύει μεταδόσεις από διάφορα ραντάρ, καθώς και σήματα από συστήματα επικοινωνίας.

Την ίδια περίοδο θα πραγματοποιηθεί άσκηση με πραγματικά πυρά που θα ρίξει το τουρκικό Ναυτικό, μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, την ώρα που Αθήνα και Άγκυρα ετοιμάζονται για διαβουλεύσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.Η ενσωματωμένη τεχνολογία που διαθέτει το πλοίο μπορεί να παρακολουθεί σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, email και συνομιλιών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η Τουρκία, εξέδωσε νέα ΝAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά, με την οποία, δεσμεύει περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου στις 29 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 έως τις 4:00.

Ένα σενάριο είναι η παρακολούθηση των τουρκικών κινήσεων στην Α.Μεσόγειο και η καταγραφή των προκλήσεων από πλευράς Άγκυρας, σε μια περιοχή που ετοιμάζεται να δράσει η γαλλική TOTAL, η οποία αντιπροσωπεύει τεράστια γαλλικά συμφέροντα.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.