Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Ερντογάν όταν έμαθε ότι ο Σαράτζ παραιτείται – «Αναστατώθηκα» παραδέχθηκε...!!!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή πως η Τουρκία έχει αναστατωθεί από την είδηση ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη (ι...

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή πως η Τουρκία έχει αναστατωθεί από την είδηση ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη (ισλαμιστική) κυβέρνηση του συμμάχου της, του Τουρκολίβυου πρωθυπουργού Φαγιέζ αλ Σαράτζ, θέλει να παραιτηθεί τον ερχόμενο μήνα και πρόσθεσε πως η Άγκυρα μπορεί να διεξαγάγει την ερχόμενη εβδομάδα συνομιλίες με την κυβέρνηση του Σαράτζ σχετικά με το θέμα.


Υπενθυμίζεται ότι ο Σαράτζ ανακοίνωσε προχθές, Τετάρτη, την πρόθεσή του να παραιτηθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

 «Μια εξέλιξη όπως αυτή, το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης, μας αναστάτωσε», δήλωσε ο Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη προσθέτοντας πως τουρκικές αντιπροσωπείες μπορεί να διεξαγάγουν συνομιλίες με την κυβέρνηση του Σαράτζ την ερχόμενη εβδομάδα. 

 «Με τις συναντήσεις αυτές, με τη θέληση του Θεού, θα στρέψουμε το θέμα αυτό προς την κατεύθυνση που χρειάζεται να στραφεί», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος. 

 Η ισλαμιστική κυβέρνηση Σαράτζ αποτελείται από Τουρκολίβυους (οθωμανική μειονότητα Λιβύης) και μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Μέσω αυτής της πέμπτης φάλαγγας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέστησε τη Λιβύη προτεκτοράτο του και λεηλατεί τα δημόσια της ταμεία. 

 Με αυτή την κυβέρνηση εντολοδόχων της Τουρκίας σύναψε την έκνομη και άκυρη συμφωνία για οριοθέτηση ΑΟΖ που ένωσε με αερογέφυρα Τουρκία με Λιβύη. 

 Ο Ερντογάν έχει κάθε λόγο να είναι αναστατωμένος, οι εξελίξεις μπορεί να σημαίνουν ότι χάνει το προγεφύρωμά του στη Λιβύη και πρέπει άμεσα να αποσύρει από εκεί στρατό και τζιχαντιστές που έχει μεταφέρει. Πρέπει να τον έλουσε κρύος ιδρώτας όταν πήρε τα μαντάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.