Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Επιχειρηματίας καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επιβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση ενός 15χρονου κορ...


Ποινή φυλάκισης ενός έτους επιβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση ενός 15χρονου κοριτσιού.




Η υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί πριν από λίγο καιρό και είχε προκαλέσει σάλο στην κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης εκδικάστηκε την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου και στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος επέμεινε στην αθωότητά του αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται, αντιμετώπιζε κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και η ποινή κάθειρξης ενός έτους είναι η ανώτατη που προβλέπεται.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, είχε γίνει όταν το κορίτσι βρισκόταν στον Καρτερό και περίμενε μια φίλη της με τον πατέρα της προκειμένου να μεταβούν σε πισίνα της περιοχής για μπάνιο.

Όπως κατήγγειλλε το κορίτσι, ο επιχειρηματίας, πέρασε από το σημείο και είδε την κοπέλα, την οποία γνωρίζει από παλιά, καθώς στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται για πολλά χρόνια στην επιχείρησή του. Σταμάτησε και ρώτησε το κορίτσι τι περιμένει και, όταν εκείνη του εξήγησε, προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος. Παρά τις αντιρρήσεις της ανήλικης, τελικά το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και, όπως καταγγέλλει η 15χρονη, αντί να την πάει στον χώρο της πισίνας, την οδήγησε σε ένα παράδρομο και επιχείρησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.