Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ... Δείτε: Αρμενικά πυρά «θερίζουν» Αζέρους Τούρκους στρατιώτες - ΒΙΝΤΕΟ

Οι σφοδρές μάχες μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων Τούρκων συνεχίστηκαν όλη νύχτα στο μέτωπο Αρτσάχ–Αζερμπαϊτζάν, δηλαδή του Ναγκόρνο Καραμπάχ. ...

Οι σφοδρές μάχες μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων Τούρκων συνεχίστηκαν όλη νύχτα στο μέτωπο Αρτσάχ–Αζερμπαϊτζάν, δηλαδή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Σύμφωνα με τον Αρτσρούν Χοβχανισιάν, εκπρόσωπο του αρμενικού υπουργείου Άμυνας, «ο εχθρός προσπάθησε να επιτεθεί ξανά, ειδικά στις νότιες και βόρειες κατευθύνσεις, υπό την κάλυψη βαρέων πυρών από τεθωρακισμένα, UAV και πυροβολικού.

»Σχεδόν 60 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν σκοτώθηκαν, καθώς και ένας στρατιωτικός εξοπλισμός του Αζερμπαϊτζάν καταστράφηκε». Οι Αζέροι υποχώρησαν, πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το Armen Press, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, το Αζερμπαϊτζάν μετρά σχεδόν 400 ανθρώπινες απώλειες.

Η αρμενική πλευρά κατέστρεψε συνολικά 4 επιθετικά ελικόπτερα του Αζερμπαϊτζάν, 49 UAV (ντρον), 80 τεθωρακισμένα – συμπεριλαμβανομένων τανκς, 82 στρατιωτικά οχήματα και 1 αεροσκάφος.

Στο ακόλουθο βίντεο, που ανάρτησε το αρμενικό υπουργείο Άμυνας, Αζέροι στρατιώτες που επιχείρησαν να προωθηθούν «θερίστηκαν» από αρμενικά πυρά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.