Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πάρ’ τους στο σπίτι σου» είπαν στον Γκάρι Λίνεκερ για τους πρόσφυγες και εκείνος… το κάνει! Θα μάθουμε νέα σύντομα...

Παλιό αστέρι των γηπέδων και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών, ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε προσφάτως πως είναι έτοιμος να υποδεχτεί έναν πρόσφ...

«Πάρ’ τους στο σπίτι σου» είπαν στον Γκάρι Λίνεκερ για τους πρόσφυγες και εκείνος… το κάνει

Παλιό αστέρι των γηπέδων και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών, ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε προσφάτως πως είναι έτοιμος να υποδεχτεί έναν πρόσφυγα στο σπίτι του.




Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε «ναι» στο σχέδιο μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης (Refugees at Home) που αναζητεί ανθρώπινες αγκαλιές για να φιλοξενηθούν όσοι έχουν υποφέρει πολύ στη ζωή τους.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ γνωστός δημοσίως, ακόμα και ο Λίνεκερ θα περάσει από συνέντευξη για να δουν αν είναι κατάλληλος να φιλοξενήσει προσωρινά κάποιον από τους 2.500 αιτούντες ασύλου που βρίσκονται σε αγγλικό έδαφος.

Μιλώντας στη «Mirror», ο Γκάρι δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει: «Έχω πολύ μεγάλη επαφή με τους πρόσφυγες τα τελευταία δυο χρόνια. Έχω γνωρίσει πολλούς νεαρούς πρόσφυγες, μέσω ποδοσφαιρικών ακαδημιών και διοργανώσεων, και είναι πραγματικά αξιαγάπητα παιδιά που εκτιμούν κάθε βοήθεια που θα τους προσφέρεις».

«Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, κι έτσι έχω πολύ χώρο, αν μπορώ λοιπόν να βοηθήσω σε προσωρινή βάση, είμαι περισσότερο από χαρούμενος να το κάνω. Γιατί όχι;».

Ο Λίνεκερ ήταν ένας από τους ανθρώπους που συγκλονίστηκαν με τον πνιγμό του 3 ετών Αϊλάν Κουρντί στο Αιγαίο το 2015. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να ζητά βοήθεια και υποστήριξη για τους πρόσφυγες, ακούγοντας πολύ προσεκτικά το δράμα τους...