Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Μακρή: «Πιστέψτε με, δεν σκότωσα εγώ τον σύζυγό σας» είπε ο κατηγορούμενος στη Βικτώρια Καρύδα

«Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι, μου λείπει πολύ η οικογένειά μου» είπε ο ένας εκ των δύο φερόμενων εκτελεστών του Γιάννη Μακρή...


«Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι, μου λείπει πολύ η οικογένειά μου» είπε ο ένας εκ των δύο φερόμενων εκτελεστών του Γιάννη Μακρή - Η χήρα, Βικτώρια Καρύδα, του απάντησε με νόημα: «Και εμένα ο άνδρας μου…»

Συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, το 2018 στην περιοχή της Βούλας, με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων




Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο φερόμενος ως εκτελεστής υποστήριξε δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα ούτε εκείνος ούτε ο αδελφός του.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε, την ίδια ώρα, από το δικαστήριο να αθωώσει τόσο τον ίδιο όσο και τον αδελφό του.




Υποστήριξε ότι ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης, ενώ στην κατάληξη της απολογίας του σήμερα, κλαίγοντας, ζήτησε να τον αθωώσουν, λέγοντας: «Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου».

Τότε η χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, του απάντησε «και εμένα ο άνδρας μου…».

Και ο κατηγορούμενος της είπε: «Εχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. Πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα τον σύζυγό σας. Πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου».