Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΟΣ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στην πολυεκατομμυριούχο Μπενφίκα...

ΠΑΟΚ όνειρο, πέταξε εκτός Champions League την ισχυρή Μπενφίκα και με νίκη με σκορ 2-1 «τρέλανε» την Ευρώπη και πέρασε στα play offs τη...

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 2-1: Τρελαίνει την Ευρώπη ο Δικέφαλος! (vids). ΠΑΟΚ όνειρο, πέταξε εκτός Champions League την ισχυρή Μπενφίκα και...

ΠΑΟΚ όνειρο, πέταξε εκτός Champions League την ισχυρή Μπενφίκα και με νίκη με σκορ 2-1 «τρέλανε» την Ευρώπη και πέρασε στα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στον δρόμο του πλέον η Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ δεν φοβήθηκε τα εκατομμύρια της Μπενφίκα, την κοίταξε στα μάτια και με γκολ του Γιαννούλη (σ.σ ίσως αυτογκόλ του Βερτόγκεν), αλλά και του Ζίβκοβιτς πήρε τεράστια πρόκριση και έκανε μεγάλο βήμα προς τα «αστέρια». Καρδιοχτύπησε στο 94′ ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Ράφα Σίλβα, το οποίο δεν στάθηκε αρκετό να αλλάξει τα πράγματα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με την ίδια συνταγή με τα προηγούμενα ματς, βάζοντας ωστόσο τον Κρέσπο σε θέση φουλ μπακ, ώστε να κρατήσει καλύτερα αμυντικά, αφού εκεί περιοριζόταν ο ρόλος του.

Διαβάστε περισσότερα στο sportime.gr