Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βραδυνή ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ...!!! Ολονύκτιες συγκρούσεις και δεκάδες νεκροί...!!! ΑΝΑΚΤΗΘΗΚΑΝ αρμενικά εδάφη...!!

33 άρματα μάχης, 4 ελικόπτερα, 27 UAV και 5 τεθωρακισμένα οχήματα είναι οι υλικές απώλειες των Αζερότουρκων! Συνεχίζονται οι συγκρο...


33 άρματα μάχης, 4 ελικόπτερα, 27 UAV και 5 τεθωρακισμένα οχήματα είναι οι υλικές απώλειες των Αζερότουρκων!

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον ανεξάρτητο αρμενικό θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ με τις αρμενικές δυνάμεις να έχουν επιφέρει σημαντικά πλήγματα στους Αζέρους.

Οι μάχες συνεχίστηκαν όλη τη νυχτα σε όλη την επικράτεια της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (πρώην Ναγκόρνο Καραμπάχ). Το αρμενικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε των θάνατο δεκαπέντε Αρμένιων στρατιωτών μόνο από τις συγκρούσεις της Κυριακής ενώ οι ένοπλες δυνάμεις του Ναγκόρνο Καραμπάχ δημοσίευσαν νέο βίντεο με νεκρούς Αζέρους στρατιωτικούς.

Οι μάχες διεξήχθησαν νότια, νοτιοανατολικά και βόρεια της επικράτειας του ανεξάρτητου θύλακα, κατά την διάρκεια της νύχτας και ως αποτέλεσμα της αντεπίθεσης του στρατού της Artsakh Defense Army επανακτήθηκαν αρμενικές θέσεις που είχαν χαθεί από την μεγάλη αζερική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.