Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αυτά τα νησιά εξοπλίζονται για να απειλήσουν την Τουρκία... Για αυτό η Ελλάδα δεν θέλει να πάει στα Δικαστήρια για αυτά...».

Ακατάσχετη φλυαρία από το ναύαρχο «γαλάζια πατρίδα» Cihat Yaycı, ο οποίος φαίνεται πως έχει σοβαρό θέμα με την Ελλάδα και θα πρέπει να το...



Ακατάσχετη φλυαρία από το ναύαρχο «γαλάζια πατρίδα» Cihat Yaycı, ο οποίος φαίνεται πως έχει σοβαρό θέμα με την Ελλάδα και θα πρέπει να του το λύσουμε και γρήγορα....

Αυτή τη φορά ανέφερε πως η στρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου έγινε από την Ελλάδα με το πρόσχημα της τουρκικής απειλής εισβολής.

Πότε όμως, διερωτήθηκε ο ναύαρχος, η Τουρκία εισέβαλλε σε αυτά τα νησιά. Επομένως, κατέληξε, τα νησιά αυτά αποτελούν απειλή για την Τουρκία και όχι το αντίθετο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Ελλάδα δεν θέλει να πάει στα δικαστήρια για τα στρατικοποιημένα νησιά, τα χωρικά ύδατα, ή τον εναέριο χώρο. Η Αθήνα θέλει να πάει στα δικαστήρια μόνο για τα θέματα που αυτή επιλέγει. Αγνοεί τα θέματα που δεν προτιμάει. Δεν θέλει ούτε καν να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για θέματα στα οποία υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα.

Η Ελλάδα στρατικοποιεί τα νησιά παράνομα, υπό το πρόσχημα της "τουρκικής απειλής". Αυτοί οι ισχυρισμοί της Ελλάδας είναι τελείως αβάσιμοι. Αυτά τα νησιά εξοπλίζονται για να απειλήσουν την Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.