Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Μαχαίρωσαν αστυνομικό για μια θέση στάθμευσης

Δύο αδέρφια στη Ρόδο τσακώθηκαν με τη σύζυγο ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας για μια θέση στάθμευσης, εκείνος ζήτησε εξηγήσεις και, όπως...



Δύο αδέρφια στη Ρόδο τσακώθηκαν με τη σύζυγο ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας για μια θέση στάθμευσης, εκείνος ζήτησε εξηγήσεις και, όπως υποστηρίζει, τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα και ο ένας, μάλιστα, τον τραυμάτισε!




Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας δύο αδέρφια, που το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 16:00, τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της, διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιo. Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κράδαιναν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού έγινε συρραφή στα τραύματα, πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.


Οι κατηγορούμενοι, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό, υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου, το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.