Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ... Τσαβούσογλου: «Η διένεξη στο Ναγκόρνο - Καραμπάχ μπορεί να επιλυθεί μόνο με την απόσυρση της Αρμενίας»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστήριξε σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου πως «η διένεξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μπορ...



Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστήριξε σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου πως «η διένεξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μπορεί να επιλυθεί μόνο με την απόσυρση της Αρμενίας από τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα μετά τη συνάντησή του με τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Τουρκία, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επανέλαβε την πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας στο Αζερμπαϊτζάν.

«Εμείς, ως Τουρκία, στηρίζουμε πάντοτε το αδελφικό Αζερμπαϊτζάν, όπως κι αυτοί πάντοτε στέκονται στο πλευρό της Τουρκίας», είπε σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ επέκρινε επίσης τους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), «επειδή δεν έλαβαν ουσιαστικά μέτρα για την εδαφική ακεραιότητα του Αζερμπαϊτζάν».

Σημειώνεται ότι ο Τσαβούσογλου είχε επικοινωνία με τον γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας για τη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.