Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Στο Μαξίμου οι Αρχηγοί των Επιτελείων και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης... Αντίστροφη μέτρηση για τα εξοπλιστικά

Με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχαν έκτακτη συνάντηση σ...


Με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχαν έκτακτη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.




Λεπτομέρειες από τη συνάντηση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο, φαντάζει λογικό στο επίκεντρο των συζητήσεων να βρέθηκε η κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα καθώς και τα εξοπλιστικά προγράμματα για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OnAlert, αποτελεί θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας.

Το πότε θα γίνει αυτό έχει μικρή σημασία: αν δηλαδή η υπογραφή της ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Εμανουέλ Μακρόν θα γίνει στις 9, στις 10 ή τις 11 Σεπτεμβρίου, αν θα προηγηθεί της Συνόδου των χωρών του Νότου που θα γίνει στην Κορσική, κατά τη διάρκειά της ή αν θα έπεται.

Κυβερνητικές πηγές είναι φειδωλές και το μόνο που απαντούν σχετικά με τις ημερομηνίες που ακούγονται ή γράφονται, είναι πως “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο”.

Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο που ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση θα είναι σε θέση να κάνει αναλυτική παρουσίαση της συμφωνίας.