Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η ακραία επιθετικότητα της Τουρκίας οφείλεται στον Τραμπ που δεν αντιδρά

Ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, πιστεύει ότι η ακραία επιθετικότητα της Τουρκίας, οφείλεται στο γεγονός ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠ...


Ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, πιστεύει ότι η ακραία επιθετικότητα της Τουρκίας, οφείλεται στο γεγονός ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει αντιδράσει ισχυρά όλο το προηγούμενο διάστημα που ο Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί την Αμερική και γενικά τη Δύση σε όλα τα επίπεδα.


Ο κ. Μενέντεζ παραχώρησε συνέντευξη στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον Λένα Αργυρή, και σ’ αυτή ομιλεί πάλι τη γλώσσα της αλήθειας για τις σχέσεις του κ. Τραμπ με τον ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας.

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής μίλησε για το γεγονός ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αγνόησε την προτροπή του προέδρου Τραμπ και για αποκλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα, είπε ότι οφείλεται στο ότι η στάση του Λευκού Οίκου δεν είναι σκληρή.

Είπε ότι αυτή η στάση είναι σαν ένα σκυλί που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει.
Τόνισε συγκεκριμένα:

«Ένα μέλος του ΝΑΤΟ παραβιάζει τις διατάξεις περί διαλειτουργικότητας των συστημάτων του ΝΑΤΟ και δεν υπάρχουν συνέπειες.

»Για την Χάλκ Μπανκ μας είπαν “μην ανησυχείτε θα το τακτοποιήσουμε”. Καμία συνέπεια.

»Για την επεμβατικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, καμία συνέπεια.

»Είναι πολύ καθαρό το μήνυμα που παίρνει ο Ερντογάν και πιθανόν όταν του είπε ο πρόεδρος Τραμπ το καλοκαίρι να κάνει πίσω θεώρησε ότι ούτως η άλλως δεν θα υπάρξει καμία συνέπεια όποτε είπε “ας συνεχίσω”. Και αυτό έκανε».

Είναι πεπεισμένος πλέον ο Δημοκρατικός γερουσιαστής ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα συνεχίσει να δοκιμάζει τα όρια και να τραβάει την κατάσταση στα άκρα στην Ανατολική Μεσόγειο όσο ο πρόεδρος Τραμπ του ανάβει «το πράσινο φως» με τη στάση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.