Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΔΑΚΙ...!!! Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι για την γιατί μπήκαν στην ΕΛΒΟ οι Ισραηλινοί...!!

“Το Ισραήλ που προβάλλει ισχυρισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στην τελευταία περίοδο έχει πραγματοποιήσει πολλές ασκήσεις με την Ελλάδα ...

“Το Ισραήλ που προβάλλει ισχυρισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στην τελευταία περίοδο έχει πραγματοποιήσει πολλές ασκήσεις με την Ελλάδα τώρα αγόρασα την μεγαλύτερη επιχείρηση θωρακισμένων οχημάτων της χώρας.

Το κονσόρτσιουμ των Plasan και SG Group του Ισραήλ, απέκτησε την εταιρεία ΕΛΒΟ καλύτερος προμηθευτής θωρακισμένων οχημάτων του Ελληνικού Στρατού.

Το Ισραήλ στην Ελλάδα εμπλέκεται και σε άλλους συνεταιρισμούς με ναυπηγεία και κορβέτες”, αναφέρει η τουρκοφυλλάδα του Ερντογάν Γενί Σαφάκ.

“Το Ισραήλ που δίνει αγώνα επιβίωσης στην Ανατολική Μεσόγειο, προέβη σε κίνηση σχετικά με στρατιωτικά οχήματα. Το Ισραήλ που την τελευταία περίοδο διοργανώνει πολλές κοινές ασκήσεις με την Ελλάδα αγοράζοντας την εταιρεία των ελληνικών στρατιωτικών οχημάτων σχεδιάζει να εγκατασταθεί μπροστά στη μύτη μας.

Στον ανοιχτό διαγωνισμό που έγινε η ΕΛΒΟ πού είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής θωρακισμένων οχημάτων του Ελληνικού Στρατού πουλήθηκε στο κονσόρτσιουμ των Plasan και SG Group του Ισραήλ. Την Παρασκευή οι ισραηλινές εταιρείες υπέβαλαν την εγγυητική τους επιστολή. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας. Το 21% της εταιρείας που θα ιδιωτικοποιηθεί θα παραμείνει στο δημόσιο”, αναφέρει.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.