Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρνητικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Σε δεύτερο τεστ κορονοϊού υποβλήθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο οποίος από το πρωί της Κυριακής νοσηλεύεται διασωληνωμένο...



Σε δεύτερο τεστ κορονοϊού υποβλήθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο οποίος από το πρωί της Κυριακής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.


Τα αποτελέσματα του τεστ, που έγιναν γνωστά, δείχνουν επίσης ότι είναι αρνητικύς στον κορονοϊό μετά το πρώτο στο οποίο υπεβλήθη την Κυριακή.

Πιστοί και κλήρος, βρίσκονται στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Την Κυριακή διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστική ανεπάρκεια με την
κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή ενώ το τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε είναι αρνητικό.


Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει: «Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια. Είναι διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός. Η κατάσταση της υγείας του , και λόγω της ηλικίας του, κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Συνεχίζεται ο παρακλινικός έλεγχος».
Ευχές στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης από τον Σταύρο Αρναουτάκη για ταχεία ανάρρωση

«Εύχομαι στον αρχιεπίσκοπο μας κύριο Ειρηναίο, ταχεία ανάρρωση. Καλή δύναμη και στον αγώνα αυτό να βγει νικητής. Γιατί έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια πολλούς αγώνες στην ιεροσύνη, στην Κρήτη. Να βγει νικητής. Καλή ανάρρωση Αρχιεπίσκοπε μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.