Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ...!!! Αυτή την ώρα... Ανά 6αδες οι απολογίες των 22 Πακιστανων για την αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρά

Ενώπιον της Α ' Ανακρίτριας Ηρακλείου, βρίσκονται από το πρωί και απολογούνται οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαβ...


Ενώπιον της Α ' Ανακρίτριας Ηρακλείου, βρίσκονται από το πρωί και απολογούνται οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ενός από τους συμμετέχοντες.







Για λόγους ασφαλείας, προσέρχονται στο δικαστικό μέγαρο ανά έξι και απολογούνται και σύμφωνα με την διαδικασία έως τώρα, οι πρώτοι έξι όσον αφορά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης - που σχετίζεται με την συμπλοκή - αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο ακόμα κρατούνται διοικητικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος τους σωρεία διώξεων. Ειδικότερα τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επίσης διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: Συμπλοκή, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα.