Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι συνολικά 51 προσαγωγές άπλυτων από τα χθεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι συνολικά 51 προσαγωγές στις οποίες προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μετά τα επεισόδια που προκάλ...

thessaloniki12

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι συνολικά 51 προσαγωγές στις οποίες προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν το βράδυ της Τετάρτης μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.




Πρόκειται για 45 άντρες και έξι γυναίκες που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φέροντας, ορισμένοι εξ αυτών, ρόπαλα, προκάλεσαν φθορές στον περίβολο του μνημείου του Λευκού Πύργου και στο Βασιλικό Θέατρο, ενώ επιτέθηκαν με ρόπαλα σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού, απείθειας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και δημοσίων συναθροίσεων καθώς και για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Σημειώνεται ότι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 15 κράνη, 28 κοντάρια, ελβετικός σουγιάς και μια μεταλλική ράβδος αυτοάμυνας.