Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η φοιτήτρια-γιαγιά με 4 εγγόνια εξηγεί πώς πέρασε πρώτη στη σχολή της

Η Χρυσαυγή Κασάπογλου έχει πέντε παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής και πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μ...


Η Χρυσαυγή Κασάπογλου έχει πέντε παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής και πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μάλιστα πρώτη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.




Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ανέβαλλαν για χρόνια την απόφασή της, ωστόσο όταν οι συνθήκες έγιναν πιο ευνοϊκές, προσπάθησε σκληρά και κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της. Η κ. Κασάπογλου είναι μάλιστα και εργαζόμενη.




Ήταν στόχος από παλιά αλλά δεν μπορούσα να τον εκπληρώσω νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κ. Κασάπογλου.

«Έβαλα τον στόχο μου και τον πέτυχα. Αφού μεγάλωσα τα παιδιά μου και μεγάλωσαν και τα εγγόνια μου ελευθερώθηκα από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ καθαρά με μένα» είπε.

Όσο για το ότι πέρασε πρώτη, «αυτό ήταν ένα δωράκι από το σύμπαν» είπε χαριτολογώντας η πρώτη επιτυχούσα στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.