Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραηλινά μέσα... «Η Τουρκία θέλει να ελέγξει 487 εκατομμύρια μουσουλμάνους, για να επιτεθεί σε Ελλάδα και Νότια Ευρώπη... Πρέπει να ηττηθεί στρατιωτικά»...!!!

Την προσπάθεια ελέγχου από την Τουρκία 500 εκατ περίπου μουσουλμάνων επιδιώκει ο Ερντογάν εδώ και πολλά χρόνια, για να υλοποιήσει τα προκλ...



Την προσπάθεια ελέγχου από την Τουρκία 500 εκατ περίπου μουσουλμάνων επιδιώκει ο Ερντογάν εδώ και πολλά χρόνια, για να υλοποιήσει τα προκλητικά σχέδια του για αναβίωση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σύμφωνα με Ισραηλινό ειδικό.

"Η Τουρκία θέλει να ελέγξει 487 εκατομμύρια μουσουλμάνους, για να επιτεθεί σε Ελλάδα και Νότια Ευρώπη", γράφει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος και ειδικός Mark Langfan για το israelnationalnews.com.




Η Τουρκία έχει καταστεί πλέον ένα ισλαμικό κρατικό χαλιφάτο με επικεφαλής τoν Ερντογάν. Αυτό που βλέπουμε στην Ανατολική Μεσόγειο με τις στρατιωτικές απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδος δεν είναι τίποτα λιγότερο από το νέο Ισλαμικό Κράτος της Τουρκίας που απειλεί την νότια πλευρά της Χριστιανικής Ευρώπης.

Ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους» Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, τον οποίο εξόντωσαν οι ΗΠΑ ήταν ένα εντελώς παρανοϊκό άτομο.

Μετά από αυτόν όμως, η Τουρκία είναι το νέο Ισλαμικό Κράτος που απειλεί την ύπαρξη του Δυτικού Πολιτισμού και της Ρωσίας.

Η Τουρκία πρέπει να νικηθεί στρατιωτικά, διαφορετικά θα εξαλείψει τον δυτικό, χριστιανικό και ρωσικό πολιτισμό.

Πώς φτάσαμε ως εδώ;
Υπήρχαν 8 χρόνια υπό την κυβέρνηση Ομπάμα-Μπάιντεν η οποία συνέλεξε εκατοντάδες αποδείξεις, για το τι ακριβώς υλοποιούσε ο Ερντογάν και ποιο ήταν το σχέδιό του.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2011, ο τότε πρόεδρος Ομπάμα ξεκίνησε μια στρατιωτική επίθεση εναντίον του Μ.Καντάφι στην Λιβύη, με την ονομασία dyssey Dawn.

Η Τουρκία είδε την «Οδύσσεια Αυγή» ως «Οθωμανική Αυγή» και ήξερε ότι θα ήταν σε θέση να ελέγξει ολόκληρη τη Βόρεια Αφρική με την οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας μετά την εξάλειψη του Καντάφι.

Η Άγκυρα συνέχισε να εργάζεται ενεργά για να εξαλείψει τον πρώην Πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ μέσω της βάσης επιχειρήσεων της Χαμάς στην Γάζα.

Η Τουρκία παίζει διπλό παιχνίδι στη Συρία, υποστηρίζοντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες εναντίον των μη τουρκικών ισλαμιστών τρομοκρατών.

Η Τουρκία είναι τώρα το Ισλαμικό Κράτος, και το Ισλαμικό Κράτος είναι η Τουρκία.

Στην Λιβύη τώρα, το σχέδιο της Τουρκίας είναι να επεκτείνει εκθετικά το χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους.

Η Άγκυρα γνωρίζει ότι με μια ισχυρή στρατιωτική βάση της στη Λιβύη, θα έλεγχε με την πάροδο του χρόνου, την κοσμική Αίγυπτο και θα έφερνε με το μέρος της 100 εκατομμύρια Αιγύπτιους.




Με τους μουσουλμάνους της Αιγύπτου υπό τον έλεγχό της, η Τουρκία όχι μόνο θα έλεγχε τη Βόρεια Αφρική, αλλά και το κανάλι του Σουέζ.

Μέσω της Λιβύης, η Τουρκία στοχεύει στον έλεγχο ολόκληρης της λεκάνης της Μεσογείου, της Βόρειας Αφρικής και της Ερυθράς Θάλασσας.

Έτσι, για την Τουρκία, η Λιβύη δεν είναι ο κύριος στόχος, αλλά η δίοδος για την πραγματοποίηση του χαλιφάτου του Ισλαμικού της Κράτους.

Η Γαλλία ως μεγάλη χώρα της νότιας Ευρώπης, γνωρίζει τα σχέδια αυτά, και έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να διεκδικήσει την δική της «κόκκινη γραμμή».

Από την πλευρά ο Ερντογάν είναι σίγουρος ότι έχει έρθει η ώρα να προσπαθήσει η χώρα του να επαναλάβει την ναυμαχία της Πρέβεζας.

Επιπλέον, και η Ρωσία κατανόησε τώρα ότι ο στόχος της Τουρκίας στη Λιβύη δεν είναι τακτικός αλλά στρατηγικός.

Με τη Λιβύη στα χέρια της η Τουρκία, θα είναι σε θέση να κλείσει και να ελέγξει ολόκληρη τη Μεσόγειο Θάλασσα, καθιστώντας έτσι άνευ σημασίας την συνθήκη του Montreux για τα Στενά.

Γιατί, αν η "Μεσόγειος Θάλασσα" μετατραπεί σε "Τουρκική λίμνη'', τα ρωσικά πλοία που θα διέρχονται από τα Στενά θα είναι σαν να πηγαίνουν “από το τηγάνι στη φωτιά”.

Για αυτό ο πρόεδρος Τραμπ θα πρέπει να κάνει ένα πράγμα αμέσως. Θα πρέπει να αποσύρει τις τακτικές πυρηνικές βόμβες B61 που τώρα στεγάζονται στη βάση του ΝΑΤΟ στο Ιντσιρλίκ.

Κάθε πυρηνική βόμβα B61 μπορεί να επιφέρει μια πυρηνική έκρηξη 340 kilotons, ή περίπου 41 φορές την ατομική έκρηξη στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας το 1945.

Όμως, ο Πρόεδρος Τραμπ δεν πρέπει απλώς να σχεδιάσει μια «εκκένωση πυρηνικών όπλων», αλλά μια βίαιη στρατιωτική επιχείρηση και εάν κριθεί απαραίτητο, μια θανατηφόρα απόσυρση των πυρηνικών από το τουρκικό έδαφος, διότι η Άγκυρα δεν θα αφήσει αυτά τα πυρηνικά να “φύγουν ήσυχα”.