Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ.. 346 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα... Τα 210 στην Αττική... 77 οι διασωληνωμένοι...

Η Αττική είναι για ακόμη μια μέρα “στο κόκκινο” με τα περισσότερα από τα 346 νέα κρούσματα. 77 οι διασωληνωμένοι, οκτώ οι νέοι θάνατοι το ...



Η Αττική είναι για ακόμη μια μέρα “στο κόκκινο” με τα περισσότερα από τα 346 νέα κρούσματα. 77 οι διασωληνωμένοι, οκτώ οι νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Τρίτη, 22.09.2020, σήμερα και όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή, γίνεται ζωντανή ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές για το πώς κινείται ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Θυμίζουμε πως από χθες, έχουν τεθεί σε ισχύ νέα μέτρα συγκεκριμένα για την Αττική, η οποία εδώ και πολλές μέρες είναι… στο κόκκινο, “δίνοντας” τα περισσότερα νέα κρούσματα κάθε 24 ώρες.

Στην ενημέρωση δίνουν το παρών οι κ.κ. Μαγιορκίνης, Χαρδαλιάς και Κοντοζαμάνης.

“25 κρούσματα εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ 210 είναι τα νέα κρούσματα στην Αττική“, είπε ξεκινώντας ο Γκίκας Μαγιορκίνης, που επανέλαβε την παράκληση για τους άνω των 65 να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

“Στην επόμενη μέρα υπάρχει η λογική της αποφυγής οριζόντιων μέτρων και η τήρηση των μέτρων που έχουν ήδη επιβληθεί”, συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά τον Γκίκα Μαγιορκίνη, τόνισε πως βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση, ειδικά στην Αττική και ακόμη περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας που είναι σε “πορτοκαλί” επίπεδο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δίνοντας έμφαση σε αυτά που αφορούν στην τηλεργασία στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κάνοντας αναφορά στην σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων στην εργασία τους ώστε να αποσυμφορηθούν τα Μέσα Μεταφοράς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, αποκάλυψε και επιπρόσθετα μέτρα, μεταξύ των οποίων την αναστολή για όλες τις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις, εκτός των θερινών κινηματογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.