Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιειό

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 25χρονος που προσβλήθηκε από κορωνοϊό στην Τήνο. Ο 25χρονος συνεχίζε...



Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 25χρονος που προσβλήθηκε από κορωνοϊό στην Τήνο.



Ο 25χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ωστόσο είναι ελαφρώς βελτιούμενη καθώς παρουσιάζει ελάττωση στο μείγμα οξυγόνου που χρειάζεται ενώ αιμοδυναμικά παραμένει σταθερός.

«Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ελαφρώς βελτιούμενη από τους θεράποντες γιατρούς που τον παρακολουθούν, καθώς έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, ενώ και το μείγμα οξυγόνου που χρειάζεται, είναι σταδιακά ελαττούμενο» αναφέρει στο MEGA ο αναπληρωτής Διευθυντής Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

«Αυτό που τονίζουν οι λοιμωξιολόγοι και το υπουργείο Υγείας αποτυπώνεται στην περίπτωση του 25χρονου με τον πιο διδακτικό και εκκωφαντικό τρόπο: Είναι ένας ιός που δεν κάνει διακρίσεις, ο οποίος χτυπά με διαφορετική διαβάθμιση παθογένειας και βλάβης. Είναι ένας ιός που δε γνωρίζει ηλικίες και δρα και ενεργεί τυφλά» αναφέρει.

«Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν ήταν στις ευπαθείς ομάδες» αναφέρει φίλος του 25χρονου.
To χρονικό

Ο 25χρονος στις 20 Αυγούστου είχε 40 πυρετό και έκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό. Μετά από λίγες μέρες έκανε ακόμα ένα τεστ το οποίο βγήκε πάλι αρνητικό.

Η οικογένεια του 25χρονου, διατηρεί επιχείρηση και στην Μύκονο και ο νεαρός άνδρας, εργαζόταν εκεί το καλοκαίρι. Τις τελευταίες ημέρες όμως, βρισκόταν στην Τήνο. Όταν τα συμπτώματα επέμεναν, πήγε στο κέντρο υγείας της Σύρου για να εξεταστεί.

«Εγώ το έμαθα από συγγενείς στην Τήνο. Τον πήραν με ελικόπτερο και τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο» σύμφωνα με θεία του 25χρονου.

Ο 25χρονος είναι ένας νεαρός που έσφυζε από υγεία. Οι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media το αποδεικνύουν. Γυμνασμένος, λάτρης των extreme sports, ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.