Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη φυλακή η βοηθός σερίφη που έκανε σεξ με 16χρονο

Μία 44χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 16χρονο αγόρι ενώ εργαζόταν ως βοηθός σερίφη στην Κομητεία του Σακραμ...



Μία 44χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 16χρονο αγόρι ενώ εργαζόταν ως βοηθός σερίφη στην Κομητεία του Σακραμέντο. Η Σόνα Μπίσοπ καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών ενώ θα είναι σε επιτήρηση για πέντε χρόνια. Επίσης θα εγγραφεί στα μητρώα ως δράστρια σεξουαλικού αδικήματος.

Η Μπίσοπ παραδόθηκε τον Ιούνιο του 2019 όταν οι γονείς του ανηλίκου κατέθεσαν αναφορά στην αστυνομία στο Φόλσομ της Καλιφόρνια.

Οι αρμόδιοι άρχισαν να ερευνούν τη σχέση της Μπίσοπ με τον έφηβο τον Μάιο του 2019 και στη συνέχεια εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον της. Στη διάρκεια της έρευνας η 44χρονη ήταν σε άδεια και τελικά παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 2019 μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με το τοπικό CBS.

Βετεράνος στο γραφείο του σερίφη, εργαζόταν εκεί τα πέντε τελευταία χρόνια. Δεν γνώρισε τον έφηβο μέσω της δουλειάς ούτε έκανε σεξ μαζί του ενώ ήταν στην υπηρεσία της. Λέγεται πως ο πατέρας του 16χρονου που εργάζεται στο ίδιο τμήμα με την Μπίσοπ υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει με τον γιο του και τη γυναίκα και είπε στη γυναίκα του ότι η 44χρονη "καλοβλέπει" τον γιο τους. Οι Αρχές τόνισαν ότι το έγκλημα δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τα καθήκοντά της επιβολής του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.