Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Αυτή είναι η Νέα τουρκική ΝΑΤVEX για το ORUC REIS...!! Πάνω κάτω ΜΕΣΑ στην Ελλαδική Υφαλοκρηπίδα και την Κυπριακή ΑΟΖ..!!!

Την ώρα που το Συμβούλιο Εξωτερικών της Ευρώπης συζητά την επιβολή κυρώσεων απέναντι στην Τουρκία η Άγκυρα προβαίνει σε ακόμα πιο προκλητικ...

navtex_main

Την ώρα που το Συμβούλιο Εξωτερικών της Ευρώπης συζητά την επιβολή κυρώσεων απέναντι στην Τουρκία η Άγκυρα προβαίνει σε ακόμα πιο προκλητικές ενέργειες.. Δείτε βίντεο από την πορεία του Oruc Reis συνοδευόμενο από τα τουρκικά πολεμικά πλοία που δημοσιεύει το Anadolu






Νέα παράταση στον πλου του Oruc Reis, έδωσαν οι Τούρκοι με την έκδοση νέας NAVTEX, φτάνοντας την τουρκική προκλητικότητα στα άκρα, την ώρα που τα ελληνοτουρκικά κρέμονται από μια κλωστή.

Η πρώτη NAVTEX που εξέδωσαν οι Τούρκοι έληγε τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η οποία πήρε παράταση μέχρι σήμερα. Λίγο πριν εκπνεύσει, λοιπόν, η πρώτη παράταση, οι Τούρκοι εκδίδουν και πάλι NAVTEX μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, δεσμεύοντας αυτή τη φορά διαφορετική περιοχή, η οποία όμως περιλαμβάνει την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Παράλληλα, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο στο οποίο φαίνεται το Oruc Reis συνοδευόμενο από τον τουρκικό στολίσκο να πλέει στην Ανατολική Μεσόγειο, με το πρακτορείο να σχολιάζει ότι «συνεχίζει την πορεία του».



protothema.gr